ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Από το 1980, η εταιρεία μας είναι από τις πλέον αξιόπιστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στα οδικά ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού

Ο νέος ιδιόκτητος στόλος μας διασφαλίζει την ασφάλεια της μετακίνησης σας ενώ οι έμπειροι συνεργάτες μας (οδηγοί-ξεναγοί-συνοδοί) προσδίδουν επιπρόσθετη ποιότητα στις υπηρεσίες μας.

Εξειδικευόμαστε ιδιαίτερα στις μετακινήσεις:

ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΚΑΠΗ

Οι μεταφορές ΚΑΠΗ και Συλλόγων πραγματοποιούνται με ειδικά διαμορφωμένα τουριστικά λεωφορεία που επιτρέπουν την άνετη μεταφορά των επιβατών σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Μεταφέρουμε το προσωπικό σας με ασφάλεια στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα τηρώντας αυστηρά το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης από τον χώρο εργασίας.

Περισσότερα

ΣΧΟΛΕΙΩΝ / ΜΑΘΗΤΩΝ

Η μεταφορά μαθητών γίνεται με σύγχρονα τουριστικά λεωφορεία που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την μεταφορά των παιδιών με ασφάλεια από και προς το σχολείο.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΩΝ / ΟΜΑΔΩΝ

Η μεταφορά των αθλητών πραγματοποείται με πούλμαν που διαθέτουν άνετους χώρους, αναπαυτικά καθίσματα, ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο και μεγάλους χώρους αποσκευών.

Περισσότερα

ΑΤΟΜΩΝ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε καθημερινά τη μετακίνησή σας όπου και αν βρίσκεστε. Είμαστε άμεσα στη διάθεσή σας 24/7/365 με συνέπεια και διακριτικότητα.

Περισσότερα

ΦΑΝΤΑΡΩΝ

Η μεταφορά φαντάρων πραγματοποιείται με πολυτελή πούλμαν που εξασφαλίζουν την άνετη μεταφορά τους από και προς τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Περισσότερα

ΓΑΜΩΝ

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των καλεσμένων του γάμου από τα ξενοδοχεία τους, από και προς τη γαμήλια τελετή και την δεξίωση, εξασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη μέρα για όλους.

Περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά εταιρικών πελατών από την Ελλάδα ή το εξωτερικό με αφορμή ημερίδες, ταξίδια κινήτρων, συνέδρια, και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Περισσότερα

ΑΠΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ

Το γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες περιηγήσης και μεταφοράς για τους επιβάτες που φθάνουν με κρουαζιερόπλοιο για να αξιοποιήσουν τη σύντομη παραμονή τους.


ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ


ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ & ΚΟΣΤΟΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία της φόρμας ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει αμέσως μαζί σας
για να σας ενημέρωσει για το κόστος και να συζητήσετε τις λεπτομέρειες της μετακίνησής σας

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ & ΚΟΣΤΟΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Συμπληρώστε την αίτηση και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει αμέσως μαζί σας για να σας ενημέρωσει για το κόστος και να συζητήσετε τις λεπτομέρειες της μετακίνησής σας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΗΒΑΣ

ΠινδΑρου 62, ΘΗβα, 32200

+30 22620 26444

+30 22620 26333

info@tsotrastravel.gr

TSOTRAS-EVERYTHING

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ελ. Βενιζελου 14, χΑΛΚΙΔΑ, 34100

+30 22210 82381

+30 22210 29889

kizikostours@otenet.gr

TSOTRAS-EVERYTHING

ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΗΒΑΣ

22620 26444

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

22210 82381