ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Ο ιδιόκτητος στόλος μας και το εκτεταμένο δίκτυο των συνεργατών μας ξενοδοχεία - συνεδριακοί χώροι κλπ. αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία των συνεδρίων σας

Τα συνέδρια πραγματοποιούνται
από τα ιδιόκτητα οχήματα του στόλου μας
και από το δίκτυο των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων και συνεδριακών χώρων

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Στην Αθήνα οι εγκαταστάσεις καλύπτουν κάθε ιδιαιτερότητα και κάθε ανάγκη. Από το εμβληματικό Μέγαρο Μουσικής, το Ζάππειο και τις πολυτελείς αίθουσες των ξενοδοχείων του κέντρου ή της «Αθηναϊκής Ριβιέρας» ως το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τα πρώην γήπεδα του Μπάντμιντον και του Τάε Κβο Ντο, αλλά και την Τεχνόπολη στο Γκάζι, στην Αθήνα θα βρείτε το ιδανικό περιβάλλον για συνεδριακό τουρισμό.

 

Αντίστοιχους χώρους μπορούμε να σας προτείνουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Δυτική Μεσσηνία, Ρόδο, Κρήτη, Ιωάννινα, Χαλκιδική, Αρχαία Ολυμπία, Κέρκυρα), οι οποίοι είναι κατάλληλοι για τη διεξαγωγή συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων και σεμιναρίων όλες τις εποχές του χρόνου.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η επιλογή των καταλυμάτων γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας.

 

Ο χαρακτήρας των καταλυμάτων προσαρμόζεται με ευελιξία στις απαιτήσεις σας αναφορικά με την τοποθεσία και το στυλ προτίμησής σας.

 

Πιο συγκεκριμένα προτείνουμε τόσο all inclusive κεντρικά ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων όσο και εναλλακτικούς ξενώνες και διαμερίσματα τα οποία σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε παραδοσιακούς προορισμούς και να έρθετε σε επαφή με το φυσικό πλούτο της χώρας μας.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Τα 17 ολοκαίνουρια ιδιόκτητα λεωφορεία μας αποτελούν το σημείο αιχμής της εταιρείας μας απέναντι στον ανταγωνισμό.

 

Η γκάμα του στόλου μας περιλαμβάνει πολυτελή οχήματα χωρητικότητας απο 18 έως 57 θέσεων, τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές μεταφορών επιβατών όλων των ηλικιών και πολλά από τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν άτομα με κινητικές δυσκολίες, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα τελειότερα εργοστασιακά συστήματα ασφάλειας και άνεσης.

Περισσότερα

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ & ΚΟΣΤΟΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία της φόρμας ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει αμέσως μαζί σας
για να σας ενημέρωσει για το κόστος και να συζητήσετε τις λεπτομέρειες της μετακίνησής σας

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ & ΚΟΣΤΟΣ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Συμπληρώστε την αίτηση και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει αμέσως μαζί σας για να σας ενημέρωσει για το κόστος και να συζητήσετε τις λεπτομέρειες της μετακίνησής σας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΗΒΑΣ

ΠινδΑρου 62, ΘΗβα, 32200

+30 22620 26444

+30 22620 26333

info@tsotrastravel.gr

TSOTRAS-EVERYTHING

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ελ. Βενιζελου 14, χΑΛΚΙΔΑ, 34100

+30 22210 82381

+30 22210 29889

kizikostours@otenet.gr

TSOTRAS-EVERYTHING

ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΗΒΑΣ

22620 26444

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

22210 82381