ΣΜΥΡΝΗ

Έφεσος
15-19 Μαρτίου

Η Ένωση Μικρασιατών Θήβας και το Tsotras Travel μας μεταφέρουν στις 15-19 Μαρτίου για μία πενταήμερη εκδρομή στα παράλια της Μικράς Ασίας για να γνωρίσουμε από κοντά τη Σμύρνη και την Έφεσο.

 

Η Σμύρνη είναι μία σύγχρονη και ανερχόμενη μητρόπολη της Ανατολίας με 4.500.000 κατοίκους, που απολαμβάνει τη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Το ελληνικό στοιχείο που ήταν έντονο στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, εννέα και πλέον δεκαετίες μετά την Καταστροφή του ’22, είναι σχεδόν ανύπαρκτο, με τις ιστορικές μνήμες ωστόσο να είναι ακόμη έντονες.

 

Η πλατεία Κονάκ είναι η «καρδιά» της Σμύρνης. Ο Μεγάλος Βεζίρης Σαΐντ Πασά ο νεότερος έκτισε των 25 μέτρων «Πύργο του Ρολογιού» το 1901 για την 25η επέτειο του σουλτάνου Αβδούλ Χαμίτ του Β’. Απέναντι από το Ρολόι βρίσκεται το μικρό χαρακτηριστικό τέμενος Γιαλί Τζαμί οθωμανικής αρχιτεκτονικής του 18ου αιώνα, επενδυμένο εξωτερικά με κεραμικά πλακίδια. Φαρδιά και μεγάλη η λεωφόρος Ataturk Caddesi, το παλιό «Και» – το Birinci Kordon, όπως το λένε οι ντόπιοι – και το παλιό «Παραλλέλι», ο παράλληλος δρόμος της, η Cumhuriet Bulvari ή Ikinci Kordon, οριοθετούν, όπως και τότε, το αριστοκρατικότερο κομμάτι της Σμύρνης.

 

Κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπασμανέ στέκει ακόμα η πιο παλιά ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Βουκόλου με τις σημαντικές τοιχογραφίες. Κτισμένη το 1866 πάνω από τα ερείπια ειδωλολατρικού ναού, μετά την Καταστροφή χρησιμοποιήθηκε για λίγο σαν μουσείο. Λίγο παραδίπλα βρίσκεται το Ataturk Lisesi – Λύκειο Αρρένων πλέον -, με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική κλασικού ελληνικού ρυθμού, γνωστό στους Ελληνες ως «Κεντρικό Παρθεναγωγείο», στο οποίο πριν από την Καταστροφή φοιτούσαν οι κόρες των «καλών» οικογενειών.

 

Θα δούμε την παλιά οθωμανική γειτονιά της πόλης. Δαιδαλώδη σοκάκια, δρόμοι σε ομόκεντρα τόξα, παλιά οθωμανικά σπίτια, χαρακτηρίζουν τη συνοικία Κεμεραλτί όπου το πολύβουο παζάρι συγκεντρώνει ντόπιους αλλά και πολλούς τουρίστες. Σημαντικό κτίριο της πόλης και το Αρχαιολογικό μουσείο, υπέροχο δείγμα νεοκλασικής αρχιτεκτονικής που αποτελεί το παλιό Νοσοκομείο (1831) του Αγίου Ρόκου. Στον δρόμο για το Καντιφέκαλε, δεσπόζει το «Βελούδινο Κάστρο» που έκτισε ο Λυσίμαχος (ένας από τους στρατηγούς του Μ. Αλεξάνδρου) τον 4ο αιώνα π.Χ. στις πλαγιές του όρους Πάγος – ένα «δώρο» του Μ. Αλεξάνδρου στους κατοίκους της πόλης για την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια των Περσικών Πολέμων.

 

Από τα χαρακτηριστικά σημεία της πόλης είναι η Αγορά, που είναι κτισμένη το 178 μ.Χ. από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Μάρκο Αυρήλιο στη θέση Νάματζγκαχ του όρους Πάγος. Ο δρόμος της προκυμαίας μας οδηγεί στο παλιό λιμάνι και το Πασαπόρτ, το παλιό τελωνείο, έργο του Γκούσταβ Αϊφελ (1884). Απέναντι περίπου, βρίσκεται η πλατεία Δημοκρατίας, η «Τσουμχουριέτ Μεϊντάνι», με το μνημείο του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Στο ύψος της πλατείας βρίσκεται και το «Sevgi Yolu» – το μικρό «Σοκάκι των Ερωτευμένων», με τους ψηλούς φοίνικες.

 

Θα δούμε το «Ασανσέρ», στο οποίο οδηγεί το σοκάκι «Dario Moreno» που ονομάστηκε προς τιμήν του διάσημου Σμυρναίου τραγουδιστή. Από εκεί το πανόραμα είναι μαγευτικό, καθώς απλώνεται από ψηλά όλος ο κόλπος της Σμύρνης. Στο βάθος απέναντι το Καρσίγιακα – το παλιό αγαπημένο Κορδελιό – που πηγαινοέρχονται τα καραβάκια από τις αποβάθρες Κονάκ και Αλσαντσάκ.

 

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε και την αρχαία πόλη της Εφέσου, που το πανάρχαιο όνομά της ήταν Θαλασσοθέα, εξαιτίας της εγγύτητάς της στη θάλασσα. Χτισμένη στον μυχό του Καΰστριου κόλπου, αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες ιώνιες πόλεις και έμεινε γνωστή για τον ναό της Αρτέμιδος, ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, αλλά και για το αρχαίο θέατρο με τις 25.000 θέσεις.

 

Η πόλη που είναι γνωστή ως πατρίδα του φιλόσοφου Ηράκλειτου και του γεωγράφου Αρτεμίδωρου του Εφέσιου, απέχει μόλις 56 χιλιόμετρα από τη Σμύρνη. Ο αρχαιολογικός χώρος δεν αντιπροσωπεύει ούτε το 15% της συνολικής αρχαίας πόλης. Κοσμήματα της Εφέσου αποτελούν η Βιβλιοθήκη του Κέλσου, η Βασιλική του Αγίου Ιωάννη, ερείπια του Ναού της Αρτέμιδος, το Σπίτι της Παναγίας, το Ωδείο και ο Ναός του Αδριανού.

 

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε μαζί το ταξίδι αυτό στη Μικρά Ασία των αναμνήσεων και της Ιστορίας!

ΣΜΥΡΝΗ
izmir1izmir2izmir3

ΣΜΥΡΝΗ

ΕΦΕΣΟΣ
ephesus1ephesus2ephesus3

ΕΦΕΣΟΣ

1η ΗΜΕΡΑ

15 ΜΑΡΤΙΟΥ  ΘΗΒΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συγκέντρωση στο γραφείο και αναχώρηση στις 17:00μμ για το λιμάνι του Πειραιά

 

20:00 μμ: Επιβίβαση στο F/B NISSOS SAMOS, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Χίου

 

Διανυκτέρευση εν πλω

2η ΗΜΕΡΑ

16 ΜΑΡΤΙΟΥ  ΧΙΟΣ – ΤΣΕΣΜΕ – ΣΜΥΡΝΗ

05:25 πμ: Άφιξη στο λιμάνι της Χίου

 

07:30 πμ: Συγκέντρωση στο τελωνείο της Χίου. Έλεγχος διαβατηρίων (ή ταυτοτήτων νέου τύπου), καταγραφή στις λίστες επιβατών ( check –in) και επιβίβαση στο Ε/Γ -Τ/Ρ «ΣΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ» με το οποίο θα αναχωρήσουμε προς Τσεσμέ στις 08:15

 

Άφιξη στο λιμάνι του Τσεσμέ μετά από 35 λεπτά και άμεση επιβίβαση σε πούλμαν με προορισμό την πόλη της Σμύρνης, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, όπου για δεκάδες αιώνες χτυπούσε η καρδιά του μικρασιατικού Ελληνισμού

 

Άφιξη στη Σμύρνη μετά από περίπου 1 ώρα και περιήγηση στις σημαντικότερες συνοικίες και αξιοθέατα. Ξεκινώντας από το Κοκαργιαλί, την Καραντίνα (Ενόπη) και το Καρατάσι, φθάνουμε στην πλατεία Κονάκ, όπου θα δούμε το Ρολόι –σύμβολο της πόλης και το Κυβερνητικό Μέγαρο με τα ιωνικά στοιχεία στην πρόσοψή του, όπου μαρτύρησε ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος. Πρώτος μας σταθμός είναι ο Άγιος Βουκόλος, η μοναδική ορθόδοξη εκκλησία που σώθηκε από την Καταστροφή του 1922, αφιερωμένη στον πρώτο επίσκοπο Σμύρνης Βουκόλο. Ο ναός έχει αποκατασταθεί πρόσφατα και μαρτυρεί με την παρουσία του τις όμορφες αλλά και τις τραγικές στιγμές του ελληνισμού της Σμύρνης. Κατόπιν, θα περάσουμε μπροστά από το σιδηροδρομικό σταθμό του Κασαμπά (19ος αι.), το κλασσικού ρυθμού κτίριο του Ελληνικού Κεντρικού Παρθεναγωγείου και την άλλοτε ονομαζόμενη οδό Χατζηφράγκου στην περιοχή των νοσοκομείων. Συνεχίζουμε για τον Αγγλικό σιδηροδρομικό σταθμό του Αϊδινίου, την Πούντα, με τα λιγοστά λεβαντίνικα σπίτια που διασώζονται ακόμα και τον Φραγκομαχαλά, τη σημαντικότερη και μεγαλύτερη από όλες τις φράγκικες συνοικίες της Ανατολής, που κατοικούνταν από εύπορους ευρωπαίους και Έλληνες. Στα στενά σοκάκια στέκονται ακόμα και σήμερα σπίτια από το 19ο αιώνα κυρίως με τονισμένα τα κλασσικά στοιχεία στην αρχιτεκτονική τους, δίνοντας μία εικόνα της πόλης πριν την καταστροφή. Συνεχίζουμε για το Μπαϊρακλί και το Κορδελιό (Καρσιγιακά), παραθαλάσσιο προάστιο δήμο της Σμύρνης που διατήρησε μέχρι σήμερα στο παλιό του τμήμα την αίγλη με τις ωραίες επαύλεις, τους κήπους και τη γραφική παραλία. Το Κορδελιό (γνωστό και ως Περαία) με σημαντική ελληνική παρουσία, υπήρξε τόπος αναψυχής και παραθερισμού για τους Σμυρνιούς. Επιστροφή στη Σμύρνη. Καθώς διασχίζουμε την παραλία του νέου «Και», θα ξεχωρίσουμε την Οικία Καπετανάκη, ένα εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο, που στεγάζει ξανά, μετά από 15 χρόνια το Ελληνικό Προξενείο, ενώ συνεχίζοντας προς τη Μπέλα Βίστα, θα περάσουμε μπροστά από το κλασσικού ρυθμού κτήριο της Εθνικής Τράπεζας και το παλιό τελωνείο (έργο του Άιφελ)

 

Τακτοποίηση στη συνέχεια σε ξενοδοχείο 4* στο κέντρο της πόλης. Γεύμα στο ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση

 

Μετάβαση το απόγευμα στο Δημαρχείο του Κονάκ (Αίθουσα Εκδηλώσεων) για συμμετοχή σε εκδήλωση με τους Μικρασιάτες Λέρου, Σάμου, Πέλλας. Θα ακολουθήσει δεξίωση

 

Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση

3η ΗΜΕΡΑ

17 ΜΑΡΤΙΟΥ  ΣΜΥΡΝΗ

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, μεταφορά στον Ναό του Αγίου Βουκόλου, όπου θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας

 

Ελεύθερο το υπόλοιπο της ημέρας για να επισκεφθείτε το πολύβουο παζάρι της Σμύρνης, το Κεμεραλτί, όπου βρίσκεται η παλιά Οθωμανική γειτονιά της πόλης με δαιδαλώδη σοκάκια, παλιά οθωμανικά σπίτια και ένα αναστηλωμένο χάνι από το 18ο αιώνα. Αξίζει επίσης να περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια του Alsancak και να πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας σε ένα από τα πολλά καφέ και εστιατόρια που βρίσκονται στην παραλία της Σμύρνης (μία όμορφη ζώνη περιπάτου που εκτείνεται από το Alsancak έως το παλιό τελωνείο που σήμερα έχει μετατραπεί σε σύγχρονο εμπορικό κέντρο – Konak Pier) ή προαιρετικά να επισκεφτείτε τα γειτονικά χωριά

 

Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση

4η ΗΜΕΡΑ

18 ΜΑΡΤΙΟΥ  ΕΦΕΣΟΣ – ΑΛΑΤΣΑΤΑ – ΤΣΕΣΜΕ

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, αναχώρηση για την Έφεσο, η οποία για περισσότερα από 1.000 χρόνια ήταν μία από τις μεγαλουπόλεις του αρχαίου κόσμου και μία από τις επτά εκκλησίες της Αποκάλυψης. Πρόκειται για τον πλέον καλοδιατηρημένο και πολυσύχναστο αρχαιολογικό χώρο της Τουρκίας. Περιήγηση στην αρχαία πόλη, που η ίδρυσή της ανάγεται στο 10ο αιώνα π. Χ. ως ιωνική αποικία. Τα κυριότερα μνημεία όμως, που σώζονται σήμερα, αναφέρονται στην ελληνιστική, τη ρωμαϊκή και την πρωτοχριστιανική περίοδο. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν το Βουλευτήριο, ο Ναός του Αδριανού, ο Ναός του Διομητιανού, η οδός Κουρήτων, η βιβλιοθήκη του Κέλσου, τα Λουτρά, οι Αγορές και το Θέατρο, ένα από τα μεγαλύτερα του αρχαίου Κόσμου (25.000 θεατές)

 

Επόμενος σταθμός μας είναι τα Αλάτσατα, ένα χωριό όπου υπήρχε έντονο το ελληνικό στοιχείο με έντονη ακόμα και σήμερα την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Εδώ θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, του οποίου ο περίβολος στρώθηκε με μικρά άσπρα και μαύρα βότσαλα που σχημάτιζαν διάφορα σχέδια. Τμήμα του περιβόλου σώζεται μέχρι σήμερα με τον δικέφαλο αετό και τη χρονολογία κατασκευής, καθώς επίσης και το θαυμάσιο μαρμάρινο τέμπλο του Ιωάννη Χαλεπά

 

Αναχώρηση για το Τσεσμέ και επιβίβαση στις 18:00μμ στο Ε/Γ -Τ/Ρ «ΣΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ» για Χίο

 

Αφιξη στη Χίο περίπου στις 19:00μμ .Μετάβαση στο λιμάνι στα Μεστά και επιβίβαση στις 23:50μμ στο F/B DIAGORAS, τακτοποίηση σε καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι του Πειραιά

 

Διανυκτέρευση εν πλω

5η ΗΜΕΡΑ

19 ΜΑΡΤΙΟΥ  ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΘΗΒΑ

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά στις 07:00 πμ

 

Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Θήβα

Setra 2016
bin8611_01bin8611_04bin8611_03

Setra 2016

310€ / άτομο
Επιβάρυνση σε μονόκλινο: 40,00 ευρώ
(ΓΙΑ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΑΤΟΜΩΝ)

Η τιμή περιλαμβάνει:

 

– ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ στα F/B Πειραιά-Χίο -Πειραιά σε Τετράκλινη Καμπίνα ΑΒ4 (2 διανυκτερεύσεις εν πλω)
– ΔΥΟ (2) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ στη Σμύρνη στο κεντρικό ξενοδοχείο «KAYA PRESTIGE” 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ή παρόμοιο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
– ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (Πρωινό+Βραδινό) στο ξενοδοχείο
– ΚΑΡΑΒΑΚΙ από Χίο (08.15 Π.Μ.) – Τσεσμέ (16 Μαρτίου) και από Τσεσμέ (18.30) – Χίο (18 Μαρτίου) // Διάρκεια: περίπου 40 λεπτά
– ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ στην Τουρκία (Σμύρνη κά) σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής και μεταφορά με λεωφορείο της εταιρείας μας από Θήβα–Πειραιάς και επιστροφή
– ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
– ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 

– ΕΙΣΟΔΟΙ σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται
– Ο,ΤΙ ΡΗΤΑ αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

– ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ: ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
(ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ) Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

– ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!!!!!

ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
2262026444 /2262027444

ΚΟΣΤΟΣ

310€ / άτομο
Επιβάρυνση σε μονόκλινο: 40,00 ευρώ
(ΓΙΑ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΑΤΟΜΩΝ)

Η τιμή περιλαμβάνει:

 

– ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ στα F/B Πειραιά-Χίο -Πειραιά σε Τετράκλινη Καμπίνα ΑΒ4 (2 διανυκτερεύσεις εν πλω)
– ΔΥΟ (2) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ στη Σμύρνη στο κεντρικό ξενοδοχείο «KAYA PRESTIGE” 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ή παρόμοιο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
– ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (Πρωινό+Βραδινό) στο ξενοδοχείο
– ΚΑΡΑΒΑΚΙ από Χίο (08.15 Π.Μ.) – Τσεσμέ (16 Μαρτίου) και από Τσεσμέ (18.30) – Χίο (18 Μαρτίου) // Διάρκεια: περίπου 40 λεπτά
– ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ στην Τουρκία (Σμύρνη κά) σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής και μεταφορά με λεωφορείο της εταιρείας μας από Θήβα–Πειραιάς και επιστροφή
– ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
– ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 

– ΕΙΣΟΔΟΙ σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται
– Ο,ΤΙ ΡΗΤΑ αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

– ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ: ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
(ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ) Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

– ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!!!!!

ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
2262026444 /2262027444

ΚΟΣΤΟΣ

310€ / άτομο
Επιβάρυνση σε μονόκλινο: 40,00 ευρώ
(ΓΙΑ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΑΤΟΜΩΝ)

Η τιμή περιλαμβάνει:

 

– ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ στα F/B Πειραιά-Χίο -Πειραιά σε Τετράκλινη Καμπίνα ΑΒ4 (2 διανυκτερεύσεις εν πλω)
– ΔΥΟ (2) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ στη Σμύρνη στο κεντρικό ξενοδοχείο «KAYA PRESTIGE” 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ή παρόμοιο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
– ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (Πρωινό+Βραδινό) στο ξενοδοχείο
– ΚΑΡΑΒΑΚΙ από Χίο (08.15 Π.Μ.) – Τσεσμέ (16 Μαρτίου) και από Τσεσμέ (18.30) – Χίο (18 Μαρτίου) // Διάρκεια: περίπου 40 λεπτά
– ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ στην Τουρκία (Σμύρνη κά) σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής και μεταφορά με λεωφορείο της εταιρείας μας από Θήβα–Πειραιάς και επιστροφή
– ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
– ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 

– ΕΙΣΟΔΟΙ σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται
– Ο,ΤΙ ΡΗΤΑ αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

– ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ: ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
(ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ) Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

– ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!!!!!

ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
2262026444 /2262027444

ΣΜΥΡΝΗ-ΕΦΕΣΟΣ 15-19 ΜΑΡΤΙΟΥ